Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 20:35

Гончар не поїде на "Тур де Франс"

 

Український велогонщик Сергій Гончар, 36 років, не виступатиме на на найпрестижнішій світовій велогонці "Тур де Франс", повідомляє www.sports.com.ua.

Генеральний менеджер команди "T-Mobile" Боб Степелтон обговорюючи допінгову проблему в сучасному велоспорті повідомив, що з результатами аналізів Сергія Гончара є ряд питань і останні чотири тижні, за які клубні лікарі досліджували здоров"я і тести нашого спортсмена, не дали відповіді на питання - що ж відбулося в організмі Гончаря.

- З Гончарем твориться що те ненормальне. Нам доведеться робити нову серію тестів і аналізів, і тільки потім я скажу чи буде він ще виступати в нашій команді. Хочу відзначити, що після того, як Сергій вибув з числа учасників "Джіро", ми вирішили – він не братиме участь у велогонці "Тур де Франс" – сказав Степелтон.

Сергій Гончар в минулому році на велогонці "Тур де Франс" виграв два індивідуальних і один командний етапи. Впродовж трьох етапів "Тур де Франс-2006" Сергей Гончар їхав у жовтій майці лідера. У своїй кар"єрі Сергій Гончар тричі стартував на велогонці "Тур де Франс".



Зараз ви читаєте новину «Гончар не поїде на "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути