Ексклюзиви
середа, 11 березня 2009 11:16

Гомес мітить у президенти після побиття Кличка

Автор: Фото Reuters
  Суперники під час прес-конференції у Штутгарті
Суперники під час прес-конференції у Штутгарті

Кубинський боксер-важкоатлет Хуан Карлос Гомес, якого 21 березня чекає бій з Віталієм Кличком, заявив, що у разі перемоги над українцем його можуть вибрати президентом Куби. Гомес нагадав, що раніше жодному кубинському боксерові не вдавалося стати чемпіоном світу у важкій вазі.

Гомес зізнався, що мріє привезти чемпіонський пояс Всесвітньої боксерської ради (WBC), який стоятиме на кону в бою з Кличком, до Гавани і показати його своєму батькові. Кубинець додав, що його можуть вибрати президентом країни після смерті Фіделя Кастро.

Відзначимо, що в 2008 році Фідель Кастро пішов у відставку з поста глави Державної ради Куби, після чого на цю посаду був вибраний Рауль Кастро (молодший брат Фіделя).

Що стосується свого бою з Віталієм Кличком, то Гомес пообіцяв здивувати українського боксера. Кубинець визнав, що його суперник володіє сильним ударом, але відзначив, що Кличко не зможе в нього поцілити: "Він не зможе навіть побачити мене, а не можна вдарити те, чого ти не бачиш".

"Він не зможе навіть побачити мене"

У свою чергу Кличко-старший відзначив, що, працюючи разом з Гомесом у промоутера Клауса-Пітера Коля, він під час спарингів неодноразово нокаутував кубинця. Той, щоправда, виступав тоді не в "королівській", а в першій важкій вазі.

Крім того, подібні погрози і самовпевненість з боку Гомеса вже не перші. Майже перед кожним боєм суперники Кличків говорять, що перемога над ними буде легкою.

Бій Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес відбудеться 21 березня в Штутгарті. Український боксер неодноразово заявляв, що він не хотів зустрічатися з кубинцем, називаючи цей бій нецікавим ні для глядачів, ні для телебачення. Проте WBC наполіг на проведенні цього поєдинку, оскільки Гомес є офіційним претендентом на чемпіонський титул за версією цієї організації.

За матеріалами: BoxingScene, Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гомес мітить у президенти після побиття Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути