Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 11:00

Головним тренером "Карпат" став Дячук-Ставицький

 

Футболістам "Карпат" представлений новий наставник.

Втім, він їм добре знайомий - Юрій Дячук-Ставицький, 60 років, останнім часом працював спортивним директором ФК, а в кінці 2004 року вже виконував обов"язки головного тренера "Карпат", повідомляє football.uaз посиланням на "Команду". Потім після нетривалої перерви він знову опинився біля керма львівської команди, і під його керівництвом "Карпати" повернулися у вищу лігу.

Як і очікувалося, саме цей фахівець замінив звільненого на початку тижня Олександра Іщенка. Дячук-Ставицький виконуватиме обов"язки головного тренера до кінця сезону. Допоможе йому в цьому Роман Толочко, що раніше відповідав за підготовку дублерів і друголігових "Карпат-2".

А тим часом після серйозного пошкодження щелепи почав тренуватися за індивідуальною програмою капітан "Карпат" - захисник Микола Іщенко. Проте його участь в недільному календарному матчі з "Дніпром" маловірогідна. Навряд чи встигне набрати форму до цього часу і півзахисник Ігор Худоб"як.

Зараз ви читаєте новину «Головним тренером "Карпат" став Дячук-Ставицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути