неділя, 04 серпня 2013 14:55

"Головне, щоб "Динамо" стало чемпіоном" — Драгович

"Головне, щоб "Динамо" стало чемпіоном" — Драгович
"Через 3-4 місяці я вже буду спілкуватися російською" - Драгович ФОТО: Gazeta.ua

Новачок київського "Динамо" Александар Драгович розповів про свій перехід у команду. На тижні відбулось його офіційне представлення. Захисник виступатиме під 6-м номером. Дебют 22-річного австрійця може пройти сьогодні у матчі з донецьким "Шахтарем".

"Я знав, що "Динамо" Київ — це велика команда. Я отримав від клубу конкретну пропозицію. Відчувалося, що динамівці дуже хочуть мене підписати. Селекціонер "Динамо" Берислав Станоєвич багато мені розповів про команду. Я йому повірив, але коли я приїхав і все побачив на свої очі, ще раз переконався, що це великий клуб, де все організовано на вищому рівні. Я не шкодую про свій перехід.

У мене вже є досвід адаптації у новій команді. Свого часу я змінив "Аустрію" на "Базель". Зараз я перейшов у "Динамо". Мені тут просто. Берислав поряд зі мною 24 години на добу і у всьому мені допомагає. Також виручають Домагой Віда, Ніко Кранчар та Огнен Вукоєвич.

З нетерпінням чекаю початку занять з російської мови. Хочу вільно спілкуватися зі всіма гравцями, які мене дуже тепло привітали у команді. Я їм за це дуже вдячний. Звичайно, російська мова схожа на сербську. Багато слів я розумію. Берсилав вже навчив мене 10-12 слів зв'язаних з футболом, які дуже мені допоможуть на полі. Я кожен день вивчатиму російську мову. Сподіваюсь, що через 3-4 місяці я вже буду спілкуватися з вами російською.

Коли я приїхав у Київ, мені показали "Олімпійський", стадіон Лобановського, базу, тренувальні поля і спортивний зал. Я дуже задоволений всім побаченим. Інфраструктуру "Базеля" не зрівняти з умовами "Динамо".

Київ — дуже красиве місто. Я щасливий жити тут. Але зараз всі мої думки пов'язані з футболом. Хочу швидше адаптуватися у команді і вибороти місце у стартовому складі.

Українські дівчата — дуже гарні. Моя дівчина мала приїхати до мене три дні тому назад, але я її попросив приїхати пізніше.

Я житиму в одній кімнаті з Денисом Гармашем. Я багато чув про цього футболіста. Мені дуже шкода, що він зараз травмований. З нетерпінням чекаю його повернення та особистого знайомства.

Я і до переходу в "Динамо" знав кількох гравців команди. Коли у складі збірної Австрії грав проти України, то тренер звернув мою увагу на Ярмоленка та Хачеріді.

Я взяв з собою дві валізи, але у мене виникли з ними проблеми. Між рейсами було небагато часу і речі не прилетіли зі мною. Їх тільки вечером привезли у готель. Через 10-15 днів до мене приїде ще 1-2 валізи.

У "Динамо" дуже велика конкуренція, але вона йде на користь команді та тренеру. Неважливо, хто гратиме, головне, щоб "Динамо" стало чемпіоном."

Нагадаємо, Драгович підписав з "Динамо" 5-річний контракт. Футболіст став п'ятим новачком команди у літнє міжсезоння.

Зараз ви читаєте новину «"Головне, щоб "Динамо" стало чемпіоном" — Драгович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути