пʼятниця, 26 липня 2013 17:41

Драгович підписав з "Динамо" 5-річний контракт

Драгович підписав з "Динамо" 5-річний контракт
Сьогодні Александар Драгович проведе перше тренування з "Динамо" ФОТО: dynamo.kiev.ua

Александар Драгович поставив підпис під контрактом з київським "Динамо" і з хвилини на хвилину повинен відправитися на своє перше тренування у складі нового клубу.

Трансферна вартість екс-футболіста швейцарського "Базеля" і збірної Австрії склала 9 мільйонів євро. 22-річний центральний захисник підписав контракт терміном на 5 років.

"Так, спочатку я відмовив "Динамо", оскільки очікував, що "Інтер" і "Базель" досягнуть угоди. Незважаючи на моє рішення, кияни приймали серйозні зусилля, щоб переконати мене. Зрештою я не зміг відповісти "Динамо" відмовою. Великі гроші? Говоріть, що хочете, але я впевнений в тому, що зробив крок вперед у своїй кар'єрі,"- заявив Драгович в інтерв'ю швейцарським ЗМІ.

Драгович став п'ятим новачком "Динамо" цього літа. До цього клуб підсилився голландцем Джермейном Ленсом з ПСВ, конголезцем Дьємерсі Мбокані з "Андерлехта", французом Бенуа Тремулінасом з "Бордо" і марокканцем Юнесом Беланда з "Монпельє".

Зараз ви читаєте новину «Драгович підписав з "Динамо" 5-річний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути