четвер, 25 липня 2013 18:30

Суркіс переконав Драговича перейти в "Динамо"

Суркіс переконав Драговича перейти в "Динамо"
За трансфер Драговича кияни заплатять 9 мільйонів євро ФОТО: fc-zenit.ru

Сьогодні, 25 липня, захисник швейцарського "Базеля" Александар Драгович відправився на переговори з президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом щодо ймовірного переходу у стан українського клубу.

За інформацією видання Kurier, переговори пройшли успішно і сторони досягли домовленості. Завтра Александар відвідає Київ для медобстеження і офіційного підписання контракту. Повідомляється, що угода Драговича з "Динамо" буде розрахована до літа 2017 року.

Згідно з останньою інформацією, за трансфер Драговича кияни заплатять 9 мільйонів євро (а не 10, як повідомлялося раніше), що зробить Александара найдорожчим австрійським футболістом в історії місцевого футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вдячний" Динамо ", але моя мрія - "Інтер" - захисник "Базеля"

Додамо, що "Інтер", куди так прагнув потрапити Драгович, не збирається виходити на трансферний ринок цього літа, поки не отримає інвестиції від індонезійського бізнесмена Еріка Тохіра.

Міланський клуб зможе дозволити собі нові придбання лише у випадку додаткових фінансових вливань з боку, повідомляє Football Italia з посиланням на журналіста Альфредо Педулла.

Переговори Массімо Моратті з Тохіром поки зайшли у глухий кут у зв'язку з тим, що індонезієць бажає придбати більшу частку клубу в порівнянні з тією, з якою готовий розлучитися власник "нерадзуррі".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс переконав Драговича перейти в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути