пʼятниця, 02 серпня 2013 16:25

"Хто сильніший, той і виграє" — Блохін про матч із "Шахтарем"

"Хто сильніший, той і виграє" — Блохін про матч із "Шахтарем"
"У таких матчах потрібно проявляти характер та майстерність" - Блохін ФОТО: Gazeta.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував недільний матч з донецьким "Шахтарем" під час презентації новачка команди захисника Александара Драговича.

"Оцінювати новачка зараз немає сенсу. Він виступав у "Базелі" за іншою системою. Я з ним поговорив на цю тему. Треба щоб пройшов час, щоб він звик до наших вимог. Думаю, проблем не буде. Молоді хлопці швидко вчаться. Ми давно за ним слідкували. Могли купити, а могли і не купити. Це бізнес.

Чи зіграє Драгович у Донецьку? Я прийму рішення після того, як подивлюся за тренуваннями. Поки Александар провів з нами тільки одне заняття. Якщо психологічно стійкий, яким він і є насправді, то гратиме. Самі розумієте, не кожен готовий, щоб його відразу кидали у бій. Хоча, хто не ризикує, той не п'є шампанського.

У міжсезоння ми провели хороші трансфери. Я вдячний за це президенту. У нас гарні перспективи. Всі наші придбання — це довгостроковий проект. До нас приєдналися молоді гравці 22-23 років, окрім Мбокані та Тремулінаса. Молоді українські за іноземні футболісти — це майбутнє київського "Динамо". Будемо надіятися, що Драгович стане одним із лідерів команди.

За які якості ми підписали Александара? Відповім просто - щоб грав у захисті і відбирав м'яч. Якщо він буде підключатися до стандартних положень і забивати голи, то це ще краще. У першу чергу мені потрібен захисник, який має відбирати м'яч. Жодна команда не будується без захисту.

Гра з "Шахтарем"? Зіграють два провідних клуби України. Що тут такого? У кожній країні є подібні протистояння. Хлопці пройшли хорошу школу. Драгович зіграв за збірну Австрії. Ми спокійно готуємося до гри. Дербі так дербі. Хто сильніший, той і виграє. Я прийму рішення чи випускати на поле новачків. Потрібно готувати команду. Якщо ми не будемо ставити нових гравців, то, мабуть, не було сенсу їх запрошувати. Можна було грати і старим складом. Утаких матчах потрібно проявляти характер та майстерність."

Нагадаємо, матч "Шахтар" — "Динамо" пройде 4 серпня на "Донбас Арені". Початок поєдинку о 19:00. Gazeta.ua вестиме онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Хто сильніший, той і виграє" — Блохін про матч із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути