Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 17:23

Голландський ПСВ програв "Сибіру" в Лізі Європи

Голландський ПСВ програв "Сибіру" в Лізі Європи

Російський футбольний клуб "Сибір" переміг голландський ПСВ в першому матчі четвертого відбірного раунду Ліги Європи. Матч, що відбувся 19 серпня в Новосибірську, завершився з рахунком 1:0, причому переможний гол "Сибір" забила на другій хвилині компенсованого часу. Відзначився Олександр Дегтярьов.

Дегтярьов забив переможний гол, завершивши швидку атаку "Сибірі" ударом з меж штрафного майданчика. Гольову передачу віддав Максим Астаф'єв. Відзначимо, що в середині другого тайму півзахисник ПСВ Джермейн Ленс відправив м'яч у ворота "Сибіру", але гол був відмінений через офсайд.

Більшу частину матчу обидві команди провели в меншості. На 39-й хвилині норвезький рефері Томмі Скьервен вилучив захисника ПСВ Франсіско Родрігеса, а через чотири хвилини - нападаючого "Сибіру" Ігоря Шевченка (він протягом чотирьох хвилин отримав дві жовті картки).

Матч-відповідь ПСВ - "Сибір" відбудеться 26 серпня в Ейндховені і почнеться о 20:30 за київським часом. Переможець цього протистояння вийде в груповий турнір Ліги Європи.

Пізніше 19 серпня перші матчі четвертого відбірного раунду Ліги Європи проведуть московські ЦСКА і "Локомотив". Армійці зіграють на своєму полі з кіпрським "Анортосісом" (початок гри - о 19:30), а "Локомотив" проведе виїзну гру зі швейцарською "Лозанною" (початок - о 21:30). Матч ЦСКА у прямому ефірі покаже канал "НТВ", а матч "Локомотива" - "Росія 2".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голландський ПСВ програв "Сибіру" в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути