середа, 03 березня 2021 10:04

Голкіпер збірної України похвалився новим авто

Голкіпер збірної України похвалився новим авто
Андрій Лунін зіграв один матч за "Реал". Фото інстаграм Андрій Лунін

Голкіпер збірної України та "Реала" 22-річний Андрій Лунін, який невдало дебютував за мадридців у матчі Кубка Іспанії, похвалився в Instagram новим "залізним конем".

17-й сезон поспіль автомобільний партнер Королівського клубу вручив усім футболістам і тренерам першої команди ключі від новеньких Audi, якими мадридці користуватимуться рівно рік. Підопічний Зінедіна Зідана тепер їздить на Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic вартістю €78 тис. - приблизно 2,6 млн грн. Повідомляють fakty.ua.

Найскромніший автомобіль в команді - Q5 40 TDI quattro S tronic вартістю €50 тис. - вибрав собі знаменитий французький форвард Карім Бензема. А ось найдорожчу машину - Audi RS Q8 за €160 тис. - отримав уругвайський півзахисник мадридців Федеріко Вальверде.

2 роки тому український голкіпер, який виступав на правах оренди за "Леганес", засвітив Infiniti, який купив собі в Іспанії. "Хотілося мати власний автомобіль. 2 роки відкладав на нього гроші. І ось нарешті купив", - розповів тоді Андрій Лунін в одному з інтерв'ю, показавши машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін визначився зі своїм майбутнім у "Реалі"

Андрій Лунін перейшов у "Реал" з луганської "Зорі" влітку 2018 року за €8,5 млн, але перші сезони грав в оренді за "Леганес", "Вальядолід" і "Ов'єдо". Влітку торік голкіпер повернувся в "Реал", але поки що програє конкуренцію бельгійцю Тібо Куртуа.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної України похвалився новим авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути