понеділок, 18 листопада 2013 09:24

Голкіпер "Металіста" має намір доводити в суді, що він українець

Голкіпер "Металіста" має намір доводити в суді, що він українець
Дишленкович з 16-го туру став легіонером. Фото: football.ua

Воротар харківського "Металіста" Володимир Дишленкович прокоментував останні зміни в регламенті, згідно з якими він вважається легіонером.

"Я шокований. На половині чемпіонату України, з 15 туру, взяли і прийняли рішення про те, що я легіонер. Мене позбавили права бути не легіонером, на мене розраховувала команда. Я буду відстоювати свої права в суді", - заявив голкіпер в ефірі телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Карпати" підтримали скаргу "Дніпра" на "Металіст". У заяві львівського клубу цитувався лист "Дніпра", в якому дніпропетровський клуб вимагає зарахувати "Металісту" 12 технічних поразок у матчах першого кола Прем'єр - Ліги. На думку дніпрян у них на полі знаходився голкіпер Володимир Дишленкович. Тим самим, вважають вони, ліміт на легіонерів був порушений.

Керівництво УПЛ внесло поправки в регламент змагань і, починаючи з 16- го туру УПЛ, Володимир Дишленкович вважається легіонером, незважаючи на наявність українського паспорта.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Металіста" має намір доводити в суді, що він українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути