середа, 27 листопада 2019 00:22

"Гірники" заслужили на нічию: головні висновки матчу "Ман Сіті" - "Шахтар"

"Гірники" заслужили на нічию: головні висновки матчу "Ман Сіті" - "Шахтар"
Манор Соломон зрівняв рахунок у матчі. Фото: ФК "Шахтар"

"Шахтар" в рамках 5 туру Ліги чемпіонів зіграв у нічию 1:1 проти "Манчестер Сіті" в гостях.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Англії.

Обидві команди мали кадрові втрати. Через дискваліфікацію гру пропускав один із лідерів "Шахтаря" Марлос. Капітан "гірників" Тайсон навіть не прилетів до Англії через мікротравму. В "Ман Сіті" поза грою опинився головний форвард Кун Агуеро.

Команда Гвардіоли вийшла не мотивована на гру. "Ман Сіті" провів дуже пасивний матч. Навіть нічия гарантувала переше місце "містянам" Господарі почали вмикати хоч якість швидкості тільки на початку другого тому та після пропущеного голу. "Містяни" більше грали індивідуально, ніж через командні дії. Інколи просто збиваючись на навісні передачі у боротьбу, або довгі передачі. Такий футбол ніколи не був звичайний для команд Гвардіоли.

Лідери "Ман Сіті" провели склабкий матч. Стегрлін, Де Брейне, Бернанду Сілва, Едерсон зіграли дуже слабко. Абсолютно втративши мотивацію, місцями заграючись, або не перебираючи в непотрібний момент ініціативу на себе.

Лідери "Ман Сіті" провели слабкий матч

"Шахтар" атакував правим флангом. Тете та Додо були надійними не тільки в обороні виключивши із гри зіркового Стерлінга, але раз за разом ставили в кут лівого оборонця господарів Анехеліньо. Водночас зіркові Коноплянка та Ісмаїлі були не дуже активними на протилежному фланзі

Манор Саломон став джокером "Шахтаря". Ізраїльтянин виходячи на заміну підсилює гру "гірників" в атаці. Зміг забити "Аталанті", тепер приніс нічию донецькій команді проти "Ман Сіті"

"Шахтар" заслужив на нічию. Команда Каштру зіграла дуже дисципліновано, при втраті м'яча відразу сідала на свою половину поля закриваючи всі вільні зони. Такий чином "Ман Сіті" бився об кількісну стіну оборони суперника. При цьому "гірники" при першій нагоді намагалися контратакувати, використовувати швидкісні якості гравців та простір на половині поля суперника. Надмірне бажання та характер дозволили підопічним Каштру зрівняти рахунок та здобути нічию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не дав Гвардіолі обіграти себе знову

В іншому матчі групи "Аталанта" перемогла "Динамо" Загреб. "Ман Сіті" набрав 11 очок та гарантував собі преше місце у групі. "Шахтар" має 6 очок. На одне менше у хорватів та на два у італійців. Тепер "гірникам" потрібно обовязково перемагати за два тиждні "Аталанту" в Харкові, щоб не залежати від матчу "Динамо" - "Ман Сіті".

Зараз ви читаєте новину «"Гірники" заслужили на нічию: головні висновки матчу "Ман Сіті" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути