субота, 07 листопада 2009 13:55

Гільєрме відновився після травми

Гільєрме відновився після травми

Нападаючий київського "Динамо" Гільєрме, який виступає на правах оренди в московському ЦСКА, відновився після травми стегна, яку він отримав близько місяця тому. В даний момент бразилець вже тренується в загальній групі і серйозно розраховує вийти в стартовому складі своєї команди в завтрашньому матчі 28-го туру чемпіонату Росії проти казанського "Рубіна".

"Звичайно, я поки далекий від найкращої форми, оскільки тільки-тільки приступив до тренувань в загальній групі. Але ми з тренером Паулу Пайшау і фізіотерапевтом Туліу працювали дуже серйозно, - цитує Гільєрме "Спорт-Экспресс". - Вони зробили все, щоб я зміг витримати недільну гру. Сподіваюся опинитися в стартовому складі".

Гільєрме також визнав, що йому непросто грати при мінусовій температурі. "Складнощі є. Проте залишилося всього декілька матчів, моє завдання - абстрагуватися від морозу і повністю зосередитися на грі. У Лізі чемпіонів ми не думаємо про третє місце, що дає путівку в Лігу Європи: тільки про перших два. А в чемпіонаті до кінця боротимемося за бронзу. У "Рубіна" багато сильних футболістів, але ми виступаємо вдома, де повинні перемагати будь-якого суперника".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме відновився після травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути