неділя, 03 лютого 2013 13:28

Гіггз привітав 104-річну вболівальницю "МЮ" з днем ??народження

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз приїхав до 104-річної вболівальниці команди Емілі Малліндери, щоб привітати її з днем народження. Про це розповіла координатор цієї зустрічі Анджела Макгінті.

"Емілі дуже любить футбол, а особливо "Манчестер Юнайтед". Одного разу я запитала, з ким би з гравців клубу вона б хотіла зустрітися найбільше. І вона без вагань назвала Гіггза.

Я вирішила зробити все від себе залежне у цій ситуації і зв'язалася з клубом. Чесно кажучи, я не думала, що це трапиться насправді. Це був фантастичний жест з боку клубу. Емілі була просто вражена.

Вона втратила дар мови, що дуже несхоже на неї. Райан був прекрасний в спілкуванні і фотографувався з усіма бажаючими. Він навіть пообіцяв Емілі повернутися наступного року!

Від імені всіх присутніх я б хотів подякувати клубу і Райану. Ми всі оцінили цей вчинок. Це був неймовірний день в житті Емілі і всіх присутніх", - цитує Макгінті офіційний сайт клубу.

Гіггз також був у захваті від цієї зустрічі: "Завжди чудово зустрічатися з нашими вболівальниками, а особливо з такими, як Емілі. Вона вболіває за наш клуб уже так багато часу! І вона звичайно ж знає, що таке футбол.

Ми чудово поспілкувалися. Вона згадувала свої найулюбленіші матчі. Наш клуб і всі гравці дуже цінують таких уболівальників. Саме тому я з радістю відвідав Емілі і привітав з днем народження".

Зараз ви читаєте новину «Гіггз привітав 104-річну вболівальницю "МЮ" з днем ??народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути