Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 10:52

Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса

Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса

Хуанде Рамос продовжує впевнено вести "Дніпро" у напрямку до першої ліги, говориться в повідомленні "Сегодня". Вчора команда, яка витратила десятки мільйонів євро на новачків, була легко обіграна на виїзді "Зорею" - 2:0. Але іспанський коуч і слухати не хоче про від'їзд із Дніпропетровська: "Про яку відставку ви говорите? Ми будуємо команду".

Тим часом у керівництва "Дніпра" терпіння, схоже, закінчується. Адже ще перед грою гендиректор клубу Андрій Стеценко в інтерв'ю хорватським ЗМІ заявив:

"Ми сподівалися, що Рамос за рік зуміє вивести команду на рівень "Динамо" і "Шахтаря", виведе "Дніпро" в ЛЧ. Ми виконали всі його побажання і прохання, але мета все так само далека. Не дивно, що в ЗМІ проскакує інформація про зміну тренера. У Рамоса - діючий контракт. Але якщо серія слабких результатів продовжиться, зрозуміло, потрібно буде вносити зміни", - сказав гендиректор клубу.

При цьому назвав прізвище одного з можливих наступників.

"Тоді, до речі, наставник збірної Хорватії Славен Біліч міг би бути одним з кандидатів. Це справжній європейський тренер. Я дивився матч Хорватії проти Ізраїлю, коли він у перерві за рахунку 0:1 знайшов потрібні слова і хорвати перемогли - 3:1", - зазначив Стеценко.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути