пʼятниця, 05 грудня 2008 09:08

Газзаєв пішов з поста головного тренера ЦСКА на мажорній ноті

Газзаєв пішов з поста головного тренера ЦСКА на мажорній ноті

Головний тренер московського ЦСКА Валерій Газзаєв відразу після закінчення матчу з "Нансі", котрий завершився з рахунком 4:3 на користь армійців, оголосив про те, що йде зі свого поста, повідомляє газета "Спорт-Експрес".

"Я залишаю прекрасний колектив, який по-справжньому упевнений в собі. Думаю, новий тренер отримує команду в золотій обгортці", - цитує видання слова наставника ЦСКА.

За словами футболістів московського клубу, вони ще до початку матчу знали, що для них він стане останнім під керівництвом Газзаєва. Як розповів кореспонденту газети півзахисник армійців Юрій Жирков, про це футболістів повідомив сам Газзаєв ще до початку гри.

9 липня 2008 року керівництво ЦСКА оголосило, що після закінчення чемпіонату Росії 2008 Валерій Газзаєв залишить пост головного тренера клубу. У числі найбільш вірогідних кандидатів на пост наставника ЦСЬКА називається головний тренер футбольного клубу "Крилья Совєтов" Леонід Слуцький.

Під керівництвом Газзаєва ЦСКА вигравав чемпіонат і Кубок Росії, а в травні 2005 року армійці стали володарями Кубка УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв пішов з поста головного тренера ЦСКА на мажорній ноті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути