Ексклюзиви
середа, 17 червня 2009 13:09

Газзаєв переманює в "Динамо" Олексія Березуцького

Газзаєв переманює в "Динамо" Олексія Березуцького

Найтитулованіший тренер Росії Валерій Газзаєв переманює свого колишнього підопічного Олексія Березуцького вслід за собою в київське "Динамо". Тренер має намір підсилити гравцем збірної Росії центр оборони українського чемпіона. Заради придбання 26-річного футболіста керівництво київського клубу готове розлучитися з п"ятьма мільйонами євро.

Трансфер

Відразу після призначення головним тренером київського клубу Валерій Георгійович розкрив свої трансферні плани. Досвідчений тренер не став приховувати, що має намір укріпити центральну зону оборони досвідченим захисником.

- Влітку ми не збираємося робити багато придбань, - зізнався Валерій Георгійович. - Швидше за все, обійдемося двома трансферами. Клубу просто необхідний сильний центральний півзахисник. Також шукатимемо якісного гравця в центральну зону оборони.

Вибір Газзаєва впав саме на Олексія, тому що новий тренер ЦСКА Зіко не бачить гравця збірної у своїй команді.

Бажання

До речі, і сам футболіст дуже не проти спробувати свої сили в іншому клубі, тренер якого довірятиме йому місце в основному складі. Березуцький так і не зрозумів, за що ж Зіко позбавив його можливості виходити на поле.

- Зіко бачить мене центральним захисником, - зізнався гравець. - На цьому місці вже грають два класні гравці - Сергій Ігнашевич і мій брат Вася. Як флангового захисника він мене не розглядає. Звичайно, мені хочеться грати, як і будь-якому футболістові, але, з іншого боку, відпочити трохи теж непогано, - із сумом в голосі закінчив Олексій.

Проте Березуцький взяв невелику паузу. Гравець сподівається або відвоювати місце в основі ЦСКА, або підшукати собі інший клуб у столиці Росії, щоб не виїжджати далеко від своїх близьких.

- Льоша сподівається, що найближчим часом питання з його перебуванням в ЦСКА вирішиться, - розповів знайомий гравця. - Він хоче залишитися у команді зі своїм братом Василем, але сидіти на лавці він не має наміру. Якщо ж Зіко продовжить ігнорувати гравця, Березуцький має намір змінити клуб. Перевага буде на боці столичних клубів. Але, якщо в Москві не вдасться знайти відповідний варіант, доведеться звернутися до інших пропозицій.

За матеріалами LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв переманює в "Динамо" Олексія Березуцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути