Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2009 11:57

Улюбленець Газзаєва відмовився продовжувати контракт з ЦСКА

Улюбленець Газзаєва відмовився продовжувати контракт з ЦСКА

Почалася перерва в чемпіонаті Росії, але кандидат в збірну Росії Алан Дзагоєв так і залишився гравцем молодіжної команди ЦСКА.

Батько футболіста, Таріел Дзагоєв, дуже переживає за сина:

- Я не тренер і не президент, і не розумію, чому Алан досі в дублі, - сказав Дзагоев-старший. - У Алана була невелика травма, яка заважала йому, але зараз він відчуває себе нормально, три м"ячі "Москві" забив. Поки ми не знаємо, як скоро Алан повернеться в основу, але у мене все ж таки є передчуття, що все складеться благополучно.

Нагадаємо, на прес-конференції після матчу з "Москвою" головний тренер армійців Зіко заявив, що Дзагоєв знаходиться у невідповідних кондиціях, а тому грає в молодіжному складі. Напевно відомо, що Зіко ніколи не висловлював претензій персонально Дзагоєву, але в колі колег невтішно говорив про його фізичну готовність.

Проте, як стало відомо, справа, можливо, не тільки в спортивній стороні справи. Не так давно Дзагоєв, права на якого в рівних долях належать ПФК ЦСКА і Національній Академії футболу, отримав пропозицію продовжити контракт з армійцями, але згоди досі не дав.

Діюча угода, розрахована ще на півтора роки. Цілком можливо, у Дзагоєва і його агентів дозрів план про перехід в інший клуб, а керівництво ЦСКА намагається надоумити свій юний неприборканий талант.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Улюбленець Газзаєва відмовився продовжувати контракт з ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути