пʼятниця, 11 липня 2008 10:57

Газзаєв очолить "Аланію"

Головний тренер московського ЦСКА Валерій Газзаєв на одну гру очолить владикавказьку "Аланію", наставником якої він був з 1989 по 1991 і з 1993 по 1999 роки. Газзаєв керуватиме командою на прощальному матчі багаторічного капітана "Аланії" Артура Пагаєва.

Газзаєв очолюватиме тренерський штаб "Аланії-95", складеної з гравців, які завоювали в 1995 році титул чемпіонів Росії. За команду зіграють, зокрема, Бахва Тедєєв, Мірджалол Касімов, Омарі Тетрадзе, Назім Сулейманов, Анатолій Каніщев і сам Пагаєв.

Суперником "Аланії-95" стане команда "Друзі Пагаєва". До неї увійдуть люди, з якими капітан владікавказців грав у різний час, зокрема Ахрік Цвейба, Ігор Тарловський, Альберт Догузов і нинішній головний тренер "Аланії" Станіслав Цховребов.

Пагаєв виступав за "Аланію" з 1989 по 2007 рік і є рекордсменом за числом проведених за клуб з Владикавказа матчів. У 2007 році футболіст оголосив про завершення кар"єри, а у 2008 році став членом тренерського штабу махачкалінського "Анжі".

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв очолить "Аланію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути