понеділок, 25 квітня 2011 17:35

Газзаєв не захотів очолити команду Вороніна

Газзаєв не захотів очолити команду Вороніна

Президент владикавказького футбольного клубу "Аланія" Валерій Газзаєв спростував інформацію про своє можливе призначення на пост головного тренера московського "Динамо".

Газзаєв заявив, що його завданням є вихід "Аланії" в прем'єр-лігу, а коментувати чутки про інші варіанти кар'єри він не бачить сенсу. Про це пише видання "Спорт-Экспресс".

Газзаєв з 1979 по 1985 роки виступав за "Динамо" як гравець, а з 1991 по 1993 роки і з 1999 по 2001 роки працював головним тренером столичного клубу. У 1992 році "Динамо" під керівництвом Газзаєва виграло бронзові медалі чемпіонату Росії.

Пост наставника "Динамо" став вакантним 21 квітня після відставки чорногорця Міодрага Божовича. За даними видання "Советский спорт", на посаду головного тренера команди претендують чотири людини - німці Фелікс Магат і Крістоф Даум, а також Газзаєв та Андрій Кобелєв. Імовірність призначення Газзаєва або Кобелєва видання оцінює невисоко.

Раніше "Советский спорт" повідомляв, що на посаду наставника "Динамо" претендує головний тренер молдавської "Дачії" Ігор Добровольський.

В даний час обов'язки головного тренера команди виконує Сергій Силкін. 25 квітня під його керівництвом динамівці проведуть матч чемпіонату Росії проти махачкалинської "Анжі".

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв не захотів очолити команду Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути