пʼятниця, 10 грудня 2010 12:32

Газзаєв хоче трохи відволіктися від футболу

Газзаєв хоче трохи відволіктися від футболу

Екс-наставник київського "Динамо" Валерій Газзаєв, який у цьому сезоні провалив виступу із клубом в єврокубках, заявив, що найближчим часом він планує відпочити від тренерської роботи.

"Незважаючи на численні чутки, згідно з якими мене відправляють то у Владикавказ, то в "Локомотив", то в "Динамо", заявляю, що ніяких пропозицій я не розглядав і розглядати найближчим часом не збираюся. Хочу трохи відволіктися від футболу. За 22 роки моєї тренерській діяльності я недостатньо уваги приділяв своїй сім'ї, дітям, онукам. Я провів приблизно 800 офіційних матчів. І, думаю, моє бажання взяти перепочинок цілком виправдано", - розповів він в інтерв'ю газеті "Московский комсомолец", яке було опубліковано в п'ятницю, 10 грудня.

При цьому Газзаєв зазначив, що за 22 роки не був зайнятий активною тренерською діяльністю лише півроку - між відходом з ЦСКА і роботою в київському "Динамо".

"Я весь час, що в "Аланії", що в ЦСКА," Динамо "чи збірній, вирішував не локальні, а великі завдання. Рішення залишити Київ було осмисленим. Можливо, друге місце, яке ми зайняли в чемпіонаті України, для когось межа мріянь. Для мене ж це негативний результат", - підкреслив він.

У той же час Газзаєв зізнався, що йому надходить багато пропозицій, але він поки відмовляється.

"Журналісти часто видають бажане за дійсне. Навіть якби переговори й мали місце бути, ця інформація не стала б надбанням громадськості. Зараз хочу приділяти якомога більше часу собі і моїм близьким. Так, все моє життя пов'язане з футболом, і ця гра багато чого мені дала. Чогось я добився і саме у футболі сформувався як особистість. Від футболу я, безумовно, остаточно не відійду. Пропозицій, приховувати не буду, надходить багато. Але зараз не час поспішати. Треба відпочити, а вже потім грунтовно братися за нову роботу", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Валерій Газзаєв отримав пропозицію очолити сочинський клуб "Жемчужина", яка зараз виступає у Першій лізі Росії. ЗМІ також сватали його в "Локомотив".

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв хоче трохи відволіктися від футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути