четвер, 24 квітня 2008 16:17

Газзаєв дозволив воротарю ЦСКА виконувати штрафні удари

Основний воротар ЦСКА і збірної Росії Ігор Акінфєєв в своєму блогу написав, що в одному з офіційних матчів свого клубу він виконуватиме штрафні удари.

Зі слів Акінфєєва, головний тренер армійців Валерій Газзаєв поставив умову: для того, щоб голкіпер пробив штрафний, ЦСКА повинен вигравати з перевагою в три або чотири м"ячі.

"Але ми рідко перемагаємо з таким великим рахунком. У 2006-му було 4:0 у Владивостоку, але, якщо правильно пам"ятаю, жодного небезпечного стандарту в кінцівці матчу не призначили", - сказав Акінфєєв.

Воротар ЦСКА зізнався, що під час конкурсів на виконання штрафних ударів, які армійці влаштовують на тренуваннях, він перемагає частіше, ніж польові гравці.

Варто зазначити, що в історії було немало воротарів-бомбардирів, які вдало виконували штрафні удари. Одними з найвідоміших є бразилець Рожеріо Сені з "Сан-Паулу", парагваєць Хосе Луіс Чілаверт, який вже завершив кар"єру, і німець Ханс-Йорг Бутт.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Газзаєв дозволив воротарю ЦСКА виконувати штрафні удари ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути