Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 16:10

Гаскойн знову має проблеми з правосуддям

Гаскойн знову має проблеми з правосуддям
Колишній півзахисник збірної Англії по футболу Пол Гаськойн був затриманий поліцією в готелі відповідно до Закону про психічне здоров"я (Mental Health Act).

У Гаскойна за останні роки були неодноразові проблеми з правосуддям.

У грудні 2005 року Гаскойн був допитаний в поліції після того, як вчинив бійку з фотографом біля одного з готелів Ліверпуля. Інцидент стався всього через декілька годин після того, як Гаскойн був звільнений з посади головного тренера напівпрофесійного клубу "Кеттерінг Таун". Як розповів пострадавший, вільний фотограф Стів Фаррелл, Гаскойн накинувся на нього після питання про те, чи можна його сфотографувати.

В кінці 2006 року він був арештований в Лондоні за підозрою в нападі на людину і нанесенні тілесних ушкоджень. Тоді, в поліцію надыйшов виклик від людини, яка повідомила про те, що на нього було здійснено напад в клубі в Південному Кенсингтоні. Поліція, що приїхала, затримала заводія бійки - Пола Гаскойна і пред"явила йому звинувачення в нанесенні тілесних ушкоджень.

Пік спортивної кар"єри Гаскойна припав на середину 90-х років. Він почав свої виступи у великому футболі в "Ньюкаслі", потім грав в "Тоттенхемі", "Глазго Рейнджерс", "Лаціо", "Мідлсбро" і "Евертоні". Втім, один з найталановитіших, на думку багатьох фахівців, англійських футболістів минулого сторіччя за великим рахунком так і не реалізувався, чому перешкодили його численні шкідливі звички, до яких відноситься і пристрасть до спиртних напоїв. Гаскойн пробував себе і в ролі тренера, але безуспішно - багато в чому  через ті ж проблеми з алкоголізмом.

За свою кар"єру Гаькойн провів 57 матчів за національну збірну Англії.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Гаскойн знову має проблеми з правосуддям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути