Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 19:41

П"яного Гаскойна не пустили на літак

Колишньому капітанові збірної Англії Полу Гаскойну, який останнім часом лікується то від ожиріння, то від алкоголізму, відмовлено в посадці на рейс авіакомпанії Air Malta, повідомляє Газета.Ру.

Сорокарічний Гаскойн гостив на Мальті у зв"язку з проведенням товариського матчу між легендами англійського та італійського футболу. Після гри, як це часто буває і після закінчення наших ветеранських матчів, колишніх зірок чекали накриті столи. Газзі ж, який від алкоголю втрачає кількісний і ситуативний контроль, такі заходи строго протипоказані. За твердженням очевидців, Гаскойн як почав пити в суботу, так і не зупинявся аж до вечора неділі. Рейс же у нього був вечірній, і до цього часу колишня зірка встигла спожити кінську дозу алкоголю.

Коли ж він прибув до аеропорту, персонал Air Malta відмовив йому в посадці на борт з коректним формулюванням "здався недостатньо здоровим для того, щоб перенести переліт".

Гаскойн "зірвався" менше, ніж через місяць після того, як виписався з американської клініки, де він проходив курс лікування від алкоголізму.

Зараз ви читаєте новину «П"яного Гаскойна не пустили на літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути