Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2013 09:27

"Гарантую на 100 %, що після Блохіна буде іноземець" - Суркіс

"Гарантую на 100 %, що після Блохіна буде іноземець" - Суркіс
Кредит довіри Суркіса до Блохіна поки не вичерпаний. Фото: segodnya.ua

Президент київського " Динамо " Ігор Суркіс заявив, що у разі відходу Олега Блохіна з поста головного тренера команди, його місце займе іноземний фахівець. Про це він сказав в ефірі ТРК Україна, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Якщо у Блохіна не вийде, тоді вектор розвитку клубу буде різко змінений. Зокрема, я буду працювати над запрошенням іноземного фахівця. Пройшов я динамівську плеяду, а Блохін - один з останніх з могікан. Після призначення я говорив, що це остання надія на те, що корінний динамівець виведе команду на новий якісний рівень. Дай Бог, щоб Блохін працював до глибокої старості, але при цьому він повинен показувати результат. Якщо ж з Олегом Володимировичем нам доведеться розлучитися з тих чи інших причин, тренер "Динамо" буде з іноземним корінням. Вважайте це моєю офіційною заявою. Гарантую на 100 %, що після Блохіна буде іноземець. Це буде не російськомовний фахівець. Чи проглядав я вже когось? Я зобов'язаний придивлятися і тримати в голові того, кого я хотів би, але це розмова не сьогоднішнього дня. На сьогоднішній день я довіряю і вірю в Блохіна. Якщо у нього не вийде - це чергова моя помилка", - сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо немає довіри керівництва, треба писати заяву" - Блохін

У той же час Суркіс підкреслив, що для "Динамо" ще нічого не втрачено ні в чемпіонаті України, ні в Лізі Європи. При цьому він сподівається, що Блохін найближчим часом поправить становище команди.

"Я сподіваюся, ми пройшли ту межу падіння і притирання один до одного і повинні прагнути йти вгору. Тільки вгору - вниз вже нікуди опускатися. У мене в голові є певний час, який я відвів Блохіну, і він про це знає. Знає він і завдання, які повинен виконати перед командою. Говорити їх не буду, але він про це знає - це чесна, відкрита і пряма розмова. Знову хочу сказати, що я йому довіряю і сподіваюся, що у нього все вийде. Сподіваюся, найближчим часом гравці притруться один до одного і почнуть розуміти, чого від них хочуть. Буде стабілізовано склад, і дуже сподіваюся, що ми виправимо ситуацію в Лізі Європи, яка мене турбує найбільше, бо не вийти з цієї групи з такими гравцями - це злочин перед нашими уболівальниками", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «"Гарантую на 100 %, що після Блохіна буде іноземець" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути