вівторок, 21 липня 2009 11:37

Гамула і Кварцяний змагаються в епатажності (ВІДЕО)

Гамула і Кварцяний змагаються в епатажності (ВІДЕО)

Головному тренерові ужгородського "Закарпаття" Ігору Гамулі загрожують санкції від Дисциплінарного комітету Прем"єр-ліги. На завтрашньому засіданні розглянуть виступ російського фахівця з гучної прес-конференції після п"ятничного матчу 1-го туру чемпіонату України проти "Іллічівця" (0:1).

Увагу звертатимуть на нецензурну лайку Гамули під час спілкування з журналістами - в своєму спічі тренер понад десяток разів використовував матюки.

Можливі варіанти з покаранням в Прем"єр-лізі поки не коментують, але, судячи з усього, Гамулу чекає попередження. Втім, рішення Дисциплінарного комітету Прем"єр-ліги може бути "посилене" на засіданні КДК ФФУ.

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний до нецензурної лайки не вдавався, але словами не перебирав. "Волинь" у першому турі першої ліги перемогла "Дністро" з рахунком 5:1, але наставник залишився незадоволений діями своїх підопічних і не тільки ними. Шкода, що "Закарпаття" і "Волинь" грають у різних лігах і не можуть зустрітися.

За матеріалами "Динамо Киев от Шурика", Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Гамула і Кварцяний змагаються в епатажності (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути