Ексклюзиви
субота, 18 липня 2009 17:49

"Закарпаття" оскаржуватиме арбітраж матчу з "Іллічівцем"

"Закарпаття" оскаржуватиме арбітраж матчу з "Іллічівцем"

Генеральний директор ужгородського "Закарпаття" Іван Шіц заявив, що клуб подаватиме протест на арбітраж матчу 1-го туру чемпіонату України проти "Іллічівця", який відбувся 17 липня.

Основним предметом для розгляду, на думку Шіця, є епізод, що відбувся на останніх хвилинах гри, коли захисник маріупольської команди Ігор Чучман у власному штрафному майданчику зіграв рукою, але арбітр Ігор Покидько це порушення залишив поза увагою, і пенальті у ворота "Іллічівця" не призначив. Нагадаємо, сам матч закінчився мінімальною перемогою маріупольців - 1:0.

"Вже на 4-ій доданій хвилині гри захисник "Іллічівця" Ігор Чучман зіграв рукою у власному штрафному майданчику, але арбітр Ігор Покидько проігнорував це порушення, - цитує Шица офіційний сайт "Закарпаття". - Відразу ж після гри ми разом з інспектором поєдинку Олександром Краном і віце-президентом нашого клубу Олегом Мукомелом переглянули цей фрагмент в записі, який підтвердив факт гри Чучманом рукою у власному штрафному.

Як офіційна особа ФК "Закарпаття" заявляю, що скористаюся Регламентом всеукраїнських змагань з футболу серед професійних клубів України і подам протест проти серйозної помилки арбітра на розгляд Комісії Прем"єр-ліги з арбітражу і в інспекторський комітет ФФУ."

"Навіть після гри, коли особисто спілкувався з Ігорем Чучманом, останній підтвердив факт того, що торкнувся м"яча рукою, - додав Шіц. - Згідно з нинішніми футбольними правилами будь-яке торкання м"яча до руки гравця у власному штрафному майданчику карається призначенням одинадцятиметрового удару. Але про ці правила чомусь забув арбітр Ігор Покидько".

dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Закарпаття" оскаржуватиме арбітраж матчу з "Іллічівцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути