неділя, 24 серпня 2008 09:50

Галліані: за суботу розмовляв з Андрієм більше 48 разів

Лондонський "Челсі" офіційно підтвердив перехід капітана збірної України Андрія Шевченка до італійського "Мілана". Міланці також повідомили, що Шева незабаром одягне червоно-чорну футболку клубу.

Віце-президент "россо-нері" Адріано Галліані інформував громадськість, що офіційно контракт буде підписаний в понеділок, після чого Шева у вівторок приєднається до своїх старих-нових партнерів. Щастю Галліані і Берлусконі не було меж, адже в їх команду повертається нападаючий, який забив за клуб більше всіх за останніх 50 років.

"За суботніх 24 години я розмовляв з Андрієм, напевно, більше 48 разів. Він сказав мені, що зробив велику помилку, перейшовши в "Челсі" два роки тому і радий знову повернутися додому, до "Мілана", - сказав Галліані.

Сам же Андрій відверто сказав, що для нього повернення до "Мілана" рівнозначно перемозі в Лізі Чемпіонів.

Італійське видання 4Sport розкрило суть операції "Челсі" і "Мілана" щодо Шевченка. Італійці беруть Шеву в річну оренду з обов"язковим подальшим викупом в сумі 13 мільйонів фунтів. Андрій у свою чергу погодився зі значним зниженням своєї заробітної плати. Окрім цієї досить складної схеми "Челсі" отримає право на першу відмову бразильця Кака і якщо той захоче піти з "Мілана", то зможе перейти тільки в "Челсі".

"Спорт Украины"
Зараз ви читаєте новину «Галліані: за суботу розмовляв з Андрієм більше 48 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути