Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 16:28

Галліані бачить Костакурту майбутнім тренером "Мілана"

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані прокоментував інформацію італійських ЗМІ про те, що незабаром новим головним тренером команди може стати відомий захисник россонері Алессандро Костакурта.

"У мене навіть немає сумнівів в тому, що Алессандро справився б з роллю головного тренера команди - він володіє всіма необхідними якостями. Тим паче, що він віддав кращі роки своєї кар"єри нашому клубу, став частинкою "Мілана". Само по собі, він багато що заслужив у складі россо-нері. Хоча з іншого боку, я не знаю, чи погодиться він сам. Він молодий і амбітний фахівець, який горить бажанням кинутися відразу в пекло. Проте існує велика конкуренція на тренерському містку і важко сказати, скільки йому доведеться чекати свого шансу", - сказав Галліані в інтерв"ю інтернет-виданню Transfer Market Web.

Нагадаємо, що на волосині від відставки перебував головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті, але після переконливих перемог над "Цюріхом" та "Лаціо" це питання відходить на другий план.

Зараз ви читаєте новину «Галліані бачить Костакурту майбутнім тренером "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути