пʼятниця, 02 листопада 2007 12:38

Галліані розповів про невдалі переговори з Анрі та Тоні

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані відповів на критику вболівальників клубу, які вважають, що укомплектованість команди залишає бажати кращого. Функціонер, зокрема, розповів про плани клубу, що зірвалися в минуле міжсезоння, повідомляє championat.ru.

"Впродовж довгого часу ми стежили за ситуацією навколо Тьєррі Анрі, він міг перейти до "Мілана". Але "Барселона" пообіцяла йому контракт, сума якого на 50 відсотків перевершувала нашу пропозицію. Іспанські клуби можуть дозволити собі такі витрати.

У якийсь момент ми були близькі також до покупки Луки Тоні, але в результаті він вважав за краще перейти до "Баварії", — заявив Галліані в ефірі Sky Sports Italia.

Тим часом стало відомо, що керівництво "Мілана" зацікавлене в придбанні захисника німецького "Гамбурга" Венсана Компані. "Россонері" готові запропонувати за 21-річного бельгійця 10 млн. євро вже в січні, повідомляє інтернет-видання Goal.

Зараз ви читаєте новину «Галліані розповів про невдалі переговори з Анрі та Тоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути