неділя, 10 жовтня 2021 07:57

Ф'юрі нокаутував Вайлдера, побувавши у двох нокдаунах

 

На T-Mobile Arena в Лас-Вегасі, США, завершився один із найбільших боксерських поєдинків нинішнього року. В ньому зустрілися два зіркові надважковаговики - чемпіон світу за версією WBC, британець Тайсон Ф'юрі та колишній багаторічний володар цього титулу, американець Деонтей Вайлдер. Перемогу очікувано здобув Ф'юрі - нокаутом в 11-му раунді. При цьому сам британець у 4-му раунді двічі побував у нокдаунах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного року Усик може повторити досягнення Леннокса Льюїса

Суперники зустрічалися втретє. В грудні 2018-го Ф'юрі в якості претендента на титул WBC перебоксував чемпіона, але двічі побував у нокдаунах і судді зафіксували нічию. Відтак Вайлдер зберіг свій титул WBC. А в лютому 2020-го британець впевнено розібрався зі своїм антагоністом, перемігши технічним нокаутом в 7 раунді і забрав у нього чемпіонський титул.

Перший раунд третього бою залишився за Вайлдером, який провів чимало влучних ударів по корпусу. Ф'юрі відповів потраплянням в голову в кінці раунду. В другому краще виглядав Ф'юрі - вже він працював першим номером, а також виснажував суперника в клінчах.

Далі почалося щось неймовірне. У третьому раунді Вайлдер побував у важкому нокдауні, але його врятував гонг. А в четвертому вже сам Вайлдером двічі відправив суперника у нокдауни. Цього разу вже Тайсона рятує гонг.

Але успіх Вайлдер не розвинув - завадило сильне виснаження. Тайсон методично перебивав суперника, продовжував виснажувати в клінчах. Але і у Вайлдера, який діяв на "морально-вольових", були певні успіхи.

Десятий раунд став одним із найкращих раундів у надважкій вазі в останні роки

Десятий раунд став одним із найкращих раундів у надважкій вазі в останні роки. Спочатку Вайлдер опинився у нокдауні і, здавалося, бій зараз завершиться. Але він знайшов у собі сили спуртувати в кінці раунду і самому провести низку влучних ударів.

Проте більше сил залишилось у Ф'юрі - в 11-му раунді він поставив жортску крапку в поєдинку. Важкий нокаут у Вайлдера.

Тайсон Ф'юрі, який мав проблеми у підготовці до бою, довів, що є сильнішим у цій парі і завершив трилогію на свою користь. Далі його чекає, швидше за все, зустріч з тимчасовим чемпіоном WBC. Ним є британець Ділліан Вайт, у якого на 30 жовтня запланований бій в Лондоні проти шведського боксера Отто Валліна. І переможець цього бою стане обов'язковим претендентом на титул WBC в надважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі нокаутував Вайлдера, побувавши у двох нокдаунах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути