понеділок, 04 жовтня 2021 21:00

Наступного року Усик може повторити досягнення Леннокса Льюїса

Наступного року Усик може повторити досягнення Леннокса Льюїса
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

25 вересня український боксер 34-річний Олександр Усик став чемпіоном світу у суперважкій вазі та здобув три із чотирьох чемпіонських поясів.

Український боксер одноголосним рішенням судді переміг Ентоні Джошуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я знаю, як тебе побити" – Джошуа обіцяє помститися Усику

"Перемога Усика над Джошуа струсонула королівську вагову категорію та перетасувала всі карти. Наступним великим боєм у цій вазі буде третя зустріч між Тайсоном Ф'юрі й американцем Деонтеєм Вайлдером. На кону цього поєдинку, який відбудеться 9 жовтня, буде титул WBC – четвертий, якого бракує Олександрові Усику для абсолютного чемпіонства у своїй другій ваговій категорії. І саме на цей титул націлений українець. Але спершу він має виконати умову контракту на бій із Джошуа – дати йому право на негайний матч-реванш. Він може відбутися в лютому-березні наступного року. І саме 2022-го найпрестижніша вагова категорія може отримати першого абсолютного чемпіона світу з квітня 2000-го, коли британця Леннокса Льюїса позбавили титулу Всесвітньої боксерської асоціації за відмову зустрічатися з обов'язковим претендентом, американцем Джоном Руїзом. Якщо Усик повторно переможе Джошуа, то зможе зазіхнути на ще одне досягнення в кар'єрі. І він вже нічим не здатен здивувати, бо перемогою над Джошуа довів, що для нього в боксі немає неможливого", - написав журналіст Василь Танкевич.

Подробиці читайте у "Країні" від 7 жовтня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Наступного року Усик може повторити досягнення Леннокса Льюїса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути