вівторок, 20 жовтня 2009 13:33

Футбольні фахівці висловили прогнози на матч "Інтер" - "Динамо"

Футбольні фахівці висловили прогнози на матч "Інтер" - "Динамо"

Футбольні фахівці поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між італійським "Інтером" і київським "Динамо".

Олександр Сопко, екс-захисник "Шахтаря" - 1:1.

"Думаю, що поєдинок з "Інтером" динамівці завершать внічию, хоча досягти такого результату їм буде важко. Італійський чемпіонат набирає хід, а найближчий опонент нашого клубу, який очолює досвідчений тренер Жозе Моуріньо, на даний момент є лідером. Однак, незважаючи ні на що, киянам потрібно показати свою кращу гру в цьому виїзному матчі - кожному окремо, і вийде відмінний футбол у виконанні команди в цілому. У колективі зараз відмінний мікроклімат, та й "збірники" перебувають у чудовому настрої - все це плюс успішний єврокубковий досвід Валерія Газзаєва додає нам шансів. Крім того, молоді динамівці зобов"язані бути голодними до перемог - мотивація у них повинна зашкалювати!".

Олег Ящук, нападник "Серкль Брюгге" - 2:1.

"Щиро бажаю динамівцям успіху в Мілані, проте поставлю на найбільш реальний результат майбутнього поєдинку. Занадто багато факторів свідчать не на користь київського клубу. "Інтер" завжди дуже сильно грає на своєму полі, чому сприяють і несамовита підтримка тіффозі, і особливий настрій футболістів на фантастичній арені. Інша справа на виїзді - там "інтерісти" трохи інші... Але не будемо забігати вперед, хоча, впевнений, в Києві наші зуміють здолати "чорно-синіх". У нинішньому "Динамо" багато молодих виконавців, що може бути як мінусом , так і плюсом - не часто в житті випадає шанс показати себе у всій красі в Мілані..."

Сергій Серебренников, півзахисник "Серкль Брюгге" - 0:0.

"Я вже не раз говорив, що мене вразила гра динамівців у стартовому поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів з "Рубіном". Однак уточню - тільки в другому таймі. Якщо кияни в тому ж ключі зможуть діяти всі 90 хвилин матчу в Мілані, то як мінімум завоюють нічию. В іншому випадку доведеться туго. Суперклуби на кшталт "Інтера" не прощають суперникам слабкості. Фізичної чи психологічної - неважливо... На виїзді в Італії нашим, думаю, необхідно зіграти від оборони: уважно біля своїх воріт і по можливості зловити міланців на контратаці".

"Команда"

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці висловили прогнози на матч "Інтер" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути