Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 12:59

Футбольні фахівці спрогнозували "Шахтарю" нічию

Футбольні фахівці спрогнозували "Шахтарю" нічию

Напередодні звітного матчу 1/16 розіграшу Кубка УЄФА між "Шахтарем" і "Тоттенхемом" колишні футболісти донецької команди розповіли, що вони думають про майбутній поєдинок.

Сергій Попов, захисник "Шахтаря" 1992-2004 рр.:

- Мій прогноз - 1:1. А стосовно перебігу матчу скажу: "гірники" зіткнуться з абсолютно іншим "Тоттенхемом". Скільки б вони не говорили про те, що Кубок УЄФА для них не пріоритет, але команда, яку підганятимуть трибуни, бігтиме вперед. Оборона "шпор" в Лондоні вже не буде такою насиченою, якою була в Донецьку. А це шанс для наших футболістів.

Михайло Соколовський, півзахисник "Шахтаря" 1974-1987 гг.:

- Я сумніваюся, що Реднапп кине всі сили для того, щоб відігратися у себе на полі. Перед ними зараз стоїть питання про перебування команди в Прем"єо-лізі, а для них це важливіше. Тому навряд чи "шпори" завтра рватимуть жили. Отже нашим хлопцям варто цим скористатися. Думаю, у другому матчі команди розійдуться миром - 1:1.

Олег Матвєєв, нападаючий "Шахтаря" 1992-2000 рр.:

- Відверто кажучи, я припускав, що донецький матч завершиться саме з таким рахунком. Навіть вийди англійці на поле своїм бойовим складом, "гірники" не поступилися б. Видно було, що "Шахтар" налаштований на позитивний результат, і тим більше, на правах господарів поля, ініціатива повинна бути в їхніх руках.

Що стосується звітної гри в Лондоні, то, думаю, ми побачимо "шпор" в цікавішому складі. Але в той же час, велика вірогідність, що Реднапп ключовим гравцям дасть відпочити, адже через кілька днів "Тоттенхем" чекає серйозна зустріч з "Манчестер Юнайтед".

Що стосується рахунку, то не стану ворожити, але у мене є упевненість в тому, що "Шахтар" пройде в наступну стадію розіграшу Кубка УЄФА.

Прес-служба ФК"Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці спрогнозували "Шахтарю" нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути