четвер, 18 лютого 2010 12:11

Футбольні фахівці фаворитом матчу "Фулхем" - "Шахтар" назвали "гірників"

Футбольні фахівці фаворитом матчу "Фулхем" - "Шахтар" назвали "гірників"

Напередодні сьогоднішнього матчу 1/16-й фіналу Ліги Європи між лондонським "Фулхемом" і донецьким "Шахтарем" відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Валерій Гошкодеря, екс-футболіст "Шахтаря": "2:1. У цій дуелі шанси команд на проходження в наступний раунд розцінюю як рівні, але в Англії, вважаю, з мінімальною різницею в рахунку переможе "Фулхем". Донецькі бразильці дуже непередбачувані - іноді можуть зловити кураж і розірвати кого завгодно, а можуть і розгубитися, якщо вплутаються в жорсткий футбол з великою кількістю стиків, єдиноборства.

В Англії грають набагато щільніше, ніж в Україні, і можна не сумніватися, що підопічні Роя Ходжсона запропонують "Шахтареві" високий темп, в надії застати зненацька суперника, який проводить свій перший офіційний матч після довгого міжсезоння. Але в Донецьку, упевнений, гірники заб"ють, скільки буде потрібно".

Анатолій Заяєв, заслужений тренер України: "0:1. Не дивлячись на те, що в українській Прем"єр-лізі зараз перерва, а в Англії чемпіонат в самому розпалі, фаворитом даного протистояння вважаю гірників, які вміють показувати на полі все, на що здатні, довго контролюють м"яч, можуть всією командою атакувати і оборонятися.

Я дивився матчі за участю донеччан, в це міжсезоння і можу зробити висновок, що вони знаходяться в хорошій формі. Індивідуальна майстерність футболістів "Шахтаря" вища, ніж у їхніх опонентів, а у "Фулхема" навряд чи можна когось виділити індивідуально, швидше, він сильний як команда. На руку команді Луческу і те, що перший поєдинок вона проведе в гостях".

Михайло Старостяк, екс-футболіст "Шахтаря": "1:2. Гірникам в майбутній зустрічі доведеться нелегко, адже у них довгий час не було ігрової практики в офіційних матчах, але козирем донеччан стане вищий клас футболістів їх команди.

Добре, що перша дуель з "Фулхемом" відбудеться на "Крейвен Котедж", адже за час, що залишився до звітного поєдинку, якість поля на "Донбас Арені" може покращати, що дозволить технічним бразильцям "Шахтаря" проявити весь свій потенціал. Можливо, Луческу ризикне випустити новачка Дугласа, який чудово зарекомендував себе в спарингах".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці фаворитом матчу "Фулхем" - "Шахтар" назвали "гірників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути