Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 11:07

Футболісти "Оболоні" ловили крабів під пивко (ФОТО)
13

Фото: Фото: fc.obolon.ua

Футболісти столичної "Оболоні" в Туреччині вдало сходили на риболовлю.

У колективі майже всі опинилися завзятим рибалками і не проти були змінити бутси на вудилища. Разом з ними поїхали дружини і діти, які в цей час також перебували поруч з командою, повідомляє сайт "пивоварів".

Як ви думаєте, хто першим піймав форель? Ну, звичайно ж, Олександр Рибка! Майже відразу він витягнув 500-грамову рибину. Всі партнери зустріли цей улов гучними, радісними вигуками та оплесками. І за цей успіх, після риболовлі Саша отримав від адміністрації команди спеціальний приз - сушену рибу, які тут же розділив за столом з товаришами.

Побачивши, як легко це зробив Рибка, хлопці з ще більшим завзятості взялися ловити форель. За дві години вмілі встигли витягнути по 15-20 штук. Як підрахували згодом, всього команда піймала більше 100 рибин, кожна вагою не менше кілограма.

Героєм міг стати Іван Котенко, який підчепив на гачок форель вагою кілограмів зо два, але в останній момент риба зірвалася з гачка. Деяким з футболістів вдалося зловити крабів. Щоправда, їх одразу ж випускали у воду. А потім кухарі місцевого ресторану підсмажили всю рибу, які зловили гравці "Оболоні" і подали до столу.

Швидше за все, ідею водити гравців на рибалку, щоб згуртувати їх, наставник "пивоварів" Сергій Ковалець почерпнув у Мирона Маркевича, з яким разом працював у "Металісті". Нагадаємо, Мирон Богданович водив на риболовлю також національну збірну України.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Оболоні" ловили крабів під пивко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути