Ексклюзиви
пʼятниця, 15 вересня 2017 15:03

Футболістка прокоментує по телебаченню матч жіночої збірної України

Футболістка прокоментує по телебаченню матч жіночої збірної України
Жіноча збірна України розпочне сьогодні відбір на Кубок світу-2019 року у Франції

15 вересня о 18:45 на стадіоні "Арена Львів" відбудеться матч відбору до Кубка світу 2019 серед національних жіночих збірних команд з футболу Україна - Хорватія. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал "Футбол 2" відповідно до стандартів Ліги Європи.

"Жіночий футбол зараз користується все більшим інтересом. У світі вже налічується близько 25 мільйонів професійних футболісток. Він входить до числа Олімпійських видів спорту. ФІФА та УЄФА регулярно проводять Кубки світу та Європи, а також Лігу чемпіонів за участю жіночих футбольних клубів.

У Федерації футболу України є амбітні плани, як підвищити рівень популярності жіночого футболу серед українських уболівальників. Ми підтримуємо такі ініціативи і наш обов'язок як транслятора ─ забезпечити глядачам картинку матчу високої якості. За технічними параметрами трансляція відповідатиме рівню Ліги Європи", ─ розповів директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов.

Коментуватимуть матч Кирило Круторогов та футболістка національної збірної України Юлія Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські телеглядачі можуть не побачити дві найближчі Олімпіади

За результатами жеребкування збірна України опинилася у групі 4 і посперечається за путівку на мундіаль з командами Швеції, Данії, Угорщини та Хорватії. Переможці семи груп складуть компанію Франції у фінальній стадії європейської першості. Чотири найкращих володарі других місць зіграють в матчах плей-оф.

Цього року "синьо-жовті" проведуть ще одну зустріч у рамках відбору КС-2019. 24 листопада наші дівчата на виїзді зустрінуться з командою Угорщини.

Зараз ви читаєте новину «Футболістка прокоментує по телебаченню матч жіночої збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути