Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 12:25

Футболістів "Скуадри адзурри" роздягли до трусів (ФОТО)

Після перемоги над французами (2:0) і виходу в чвертьфінал італійці не тямилися від щастя. Подякувавши разом з головним тренером своїм уболівальникам, більшість футболістів поверталися в роздягальню буквально в спідньому - форма національної збірної полетіла на трибуни як сувеніри.

Визнаний кращим футболістом матчу проти французів півзахисник збірної Італії Даніеле Де Россі, який забив після рикошету другий м`яч у ворота Грегорі Купе, думками був вже у чвертьфіналі.

"Я радий перемозі, та й мені ще пощастило, - сказав Де Россі. - Ми опинилися у скрутному становищі, але зуміли мобілізуватися і пробитися в наступний раунд, хоча багато хто говорив, що це неможливо. Я ніколи не сумнівався в голландцях. Що стосується нашої гри, думається, навряд чи перемогу над збірною Франції можна вважати легкою, і це притому, що ми не вигравали у них впродовж 30 років".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Футболістів "Скуадри адзурри" роздягли до трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути