середа, 14 серпня 2013 14:33

Футболісти збірної Ізраїлю бігали за годинниковою стрілкою на "Олімпійському"
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна Ізраїлю провела тренування на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин учорашнього заняття були відкрити для преси. Сьогодні "біло-голубі" зіграють товариський поєдинок проти команди України.

Футболісти розпочали тренування з пробіжки. Цікаво, що гравці бігли за рухом годинникової стрілки. Зазвичай команди бігають проти неї. Далі розпочалися вправи на розтяжку. На очах у журналістів футболісти з м'ячами не працювали. Воротарі займалися окремо.

Відзначимо, що підопічні Елі Гутмана прибули у Києві три дні тому. Команда провела два тренування на стадіоні імені Баннікова біля Будинку футболу. У суперника є кадрові втрати. Через травми з Україною не зіграють Еран Захаві з "Маккабі" Тель-Авів", Томер Хемед з "Мальорки" та Еліран Атар з "Реймса". Решту гравців, за словами Гутмана, добре готові до матчу.

Ізраїльтяни називають матч з Україною останньою репетицією перед відбірними матчами ЧС-2014. 7 вересня "біло-голубі" зіграють проти збірної Азербайджану, а 10 вересня їх чекає матч проти Росії.

Обличчя збірної Ізраїля — 33-річний Йоссі Бенаюн. Зараз півзахисник перебуває без клубу. Екс-футболіст лондонського "Челсі" та "Ліверпуля" повідомив, що днями назве свою наступну команду.

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Ізраїль відбудеться сьогодні на "Олімпійському". Початок — о 21.00. Пряма телетрансляція на "Інтері". Gazeta.ua вестиме онлайн репортаж.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Ізраїлю бігали за годинниковою стрілкою на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути