Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2007 16:38

Футболісти з Нальчика вступили в "Єдину Росію"

Десять футболістів і майже все керівництво клубу російської прем"єр-ліги "Спартак" (Нальчик) вступили в партію "Єдина Росія". Гравці, що написали заяви, пояснили свій вчинок бажанням бути в одній команді з президентом Кабардино-Балкарії Арсеном Каноковим, який є головним спонсором команди, повідомляє Лента.Ру.

Каноков також входить в регіональну політраду "Єдиної Росії". Вступ до партії футболістів і керівників "Спартака" на чолі з генеральним директором Володимиром Баловим відбувся в понеділок 13 серпня.

Капітан команди Міодраг Джудовіч, що представляє Чорногорію, розповів, що за півтора роки, проведені в Росії, він встиг зрозуміти, що "Єдина Росія" є провідною партією країни. "Це дуже прогресивна партія, партія єдності, яку ми прагнемо створити і в нашому колективі", - відзначив Джудовіч.

У чемпіонаті Росії - 2007 "Спартак" з Нальчика займає 13-е місце (22 очки в 19 матчах). У минулу суботу команда поступилася в Москві "Локомотиву" (1:3).

Зараз ви читаєте новину «Футболісти з Нальчика вступили в "Єдину Росію" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути