пʼятниця, 21 листопада 2008 09:27

Футболісти "Арсеналу" постійно конфліктують між собою

Захисник "Арсеналу" Вільям Галлас розповів про проблеми своєї команди.

"Ми ведемо собі недостатньо розкуто в матчах, у цих справжніх двобоях. Ми дійсно повинні стати солдатами. Хочемо стати чемпіонами - треба битися в кожній грі, щотижня. Ми виступаємо проти команд, які не бояться грати проти нас у футбол, які не бояться поставити нас на місце. І в цьому небезпека", - наводить слова Галласа ВВС.

"Футболісти повинні стати воїнами. Так ми будемо загартовувати наш характер і отримувати досвід. У нас були проблеми в перерві матчу проти "Тоттенхема" (4:4). Я тоді сказав: "Хлопці, давайте питання вирішимо пізніше, після гри. Коли до тебе, як до капітана, підходять гравці та розповідають про своїх партнерів, починають скаржитися на них...А потім під час гри ти щось пояснюєш цьому гравцеві, а він у найвідповідальніший момент підводить команду. Я намагаюся захистити себе, а тому не називаю прізвищ. Але скажу, що цей футболіст молодше за мене на шість років".

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Арсеналу" постійно конфліктують між собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути