Ексклюзиви
субота, 19 листопада 2011 15:03

Футболіст "Зеніту" попросив росіян допомогти синові гравця збірної Португалії

Футболіст "Зеніту" попросив росіян допомогти синові гравця збірної Португалії

Футболіст пітерського "Зеніту" і збірної Португалії Мігель Данні звернувся до всіх жителів Росії з проханням допомогти синові його партнера по національній збірній, дитині потрібна пересадка кісткового мозку.

Синові футболіста іспанської "Гренади" Карлуша Мартінша - Густаво - 17 листопада виповнилося 3 роки, йому потрібна пересадка кісткового мозку, при цьому відомо, що кістковий мозок батьків дитині не підходить.

"Трапилася неприємна подія: трирічний син мого партнера по збірній серйозно захворів, і йому терміново потрібна пересадка кісткового мозку, - каже Данні у відеозверненні, яке розміщене на офіційному сайті пітерського "Зеніту". - У Росії є центри збору крові та донорські центри кісткового мозку , і я прошу всіх, у кого є можливість здати кров, зробити це, щоб зрозуміти, чи можете ви стати донором кісткового мозку".

Данні підкреслив, що таким жестом люди "могли б допомогти не тільки синові Карлуша, а й іншим людям, які страждають від подібних захворювань".

Кілька днів тому зі словами підтримки на адресу Мартінша і його сім'ї виступили всі футболісти збірної Португалії, які пробилися до фінальної частини Євро-2012 через стикові поєдинки.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Зеніту" попросив росіян допомогти синові гравця збірної Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути