Ексклюзиви
понеділок, 12 липня 2010 17:25

Футболіст збірної Іспанії дав інтерв"ю з металевим відром на голові (ВІДЕО)

Футболіст збірної Іспанії дав інтерв"ю з металевим відром на голові (ВІДЕО)

Футболіст збірної Іспанії Хоан Капдевіла дав інтерв"ю після перемоги у фіналі чемпіонату світу, одягнувши на голову металеве відро, пише іспанська газета Marca. Капдевіла почав інтерв"ю з того, що сказав, що не бачить репортера, але так і не зняв відро. Під час бесіди з журналістом захисник іспанської команди тримав у руці пляшку пива.

У серйозній частині інтерв"ю Капдевіла подякував усім, хто підтримував збірну Іспанії, незважаючи на невдалий початок турніру (у першому матчі іспанці поступилися Швейцарії з рахунком 0:1). Футболіст передав привіт своїй сім"ї і зізнався, що з нетерпінням чекає повернення на батьківщину.

Наприкінці захисник пожартував, що ходить по коридорах стадіону в Йоганнесбурзі, щоб сфотографуватися зі співачкою Шакірою, але ніяк не може її знайти. Шакіра виступала на церемонії закриття ЧС-2010.

Інтерв"ю у Капдевіли взяла Сара Карбонеро - подруга воротаря збірної Іспанії Ікера Касільяса. Після перемоги у фіналі ЧС-2010 над Голландією (1:0) голкіпер також дав інтерв'ю Карбонеро, завершивши його поцілунком.

Як відзначає сайт газети Marca, збірна Іспанії вже прилетіла до Мадрида. Літак приземлився в аеропорту Барахас о 14:38 за місцевим часом (о 15:38 за київським часом). Увечері 12 липня футболісти проїдуть вулицями столиці на відкритому автобусі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної Іспанії дав інтерв"ю з металевим відром на голові (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути