четвер, 21 лютого 2013 10:58

Футболіст молодіжної збірної Сирії загинув при мінометному обстрілі

Футболіст молодіжної збірної Сирії загинув при мінометному обстрілі

В результаті мінометного обстрілу стадіону у Дамаску загинув 19-річний сирійський футболіст Юсеф Сулейман, який виступає за молодіжну збірну країни. Ще кілька гравців отримали поранення в результаті нападу "терористів", передає державне інформагентство SANA.

За повідомленням ВВС, два снаряди напередодні розірвалися біля стадіону "Тішрін", на якому команди "Аль-Ватхба" і "Аль-Нваір" готувалися провести тренування перед зустріччю в рамках Ліги професіоналів. Футболісти, які знаходилися поблизу, були поранені осколками. Для одного зі спортсменів поранення виявилися смертельними.

Ім'я загиблого гравця - Юсеф Сулейман, 19-річний нападаючий виступав за клуб "Аль-Ватхба" і грав за молодіжну збірну Сирії. Повідомляється, що у нього залишилася шестимісячна дитина.

На території сирійської столиці і в її околицях вже кілька місяців триває запекла боротьба між повстанцями і силами, вірними Башару Асаду.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст молодіжної збірної Сирії загинув при мінометному обстрілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути