Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2011 14:49

Футболіст "Манчестер Сіті" передав свою віллу хворим дітям

Футболіст "Манчестер Сіті" передав свою віллу хворим дітям

Півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної Англії Гарет Беррі показав на особистому прикладі, що зіркам англійського футболу не чужі співчуття, солідарність та благодійність. Він пожертвував дітям бідних сімей, які страждають від смертельно небезпечних хвороб, свою віллу на фешенебельному іспанському курорті Марбелья.

"Для мене велике задоволення пожертвувати мій літній будинок на благодійність, і тепер я з нетерпінням буду чекати дивовижних історій про те, як ці діти відпочили, а, може, й зцілилися", - сказав Гарет Беррі в інтерв'ю "The Sun".

"Гарет особливо не рекламував свій благородний вчинок, бо він хотів це зробити не заради самореклами, - додав представник клубу. - Це приголомшливий жест, особливо в наші дні, коли багатьох футболістів критикують за їх розгульний і марнотратний спосіб життя. Гравцям платять неймовірні гроші, вони це прекрасно знають, і це дуже підбадьорює, коли хтось із них ділиться з тими, кому в житті пощастило менше".

Свою віллу в затишному куточку фешенебельного району Пуерто-Банус Гарет Беррі передав дітям, які перебувають під крилом благодійної організації "Sun and Happiness", яку заснувала мати-одиначка Кім Вуд.

"Ми працюємо всього декілька місяців, але вже привернули до себе увагу багатьох англійських гравців і не тільки, - сказала Кім Вуд. - Гарет Беррі став першим, хто віддав свій літній будинок на добру справу, але я впевнена, що його приклад надихне багатьох інших зірок".

Серед тих, хто вже підтвердив свою майбутню участь у діяльності цього благодійного фонду, виявилися капітан "Мідлсбро" Меттью Бейтс і захисник "Вулверхемтона" Стівен Уорд.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Манчестер Сіті" передав свою віллу хворим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути