середа, 20 лютого 2013 11:56

Футболіст "Динамо" фінансує клуб рідного міста

Футболіст "Динамо" фінансує клуб рідного міста
Адмір Мехмеді допомагає "Гостівару" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Футболіст київського "Динамо" і уродженець македонського Гостівара Адмір Мехмеді розповів про те, як він допомагає розвивати футбол у своєму рідному місті.

"Мій батько часто приїжджає в Гостівар, цікавиться станом справ в місцевій футбольній команді. Зараз команда бореться за вихід в елітний дивізіон чемпіонату Македонії і потребує допомоги," - говорить футболіст.

Мехмеді допоміг команді з виїздом на збір до Туреччини.

"Я дав зелене світло, і тепер ми з батьком, як можемо, допомагаємо клубу. Перші кроки вже зроблені. Ми допомогли команді з виїздом на тренувальній збір в Анталії, а також допомагаємо в інших сферах, від яких залежить успішний виступ у весняній частині чемпіонату," - підкреслив гравець.

Адмір хоче, щоб команда грала в еліті македонського футболу.

"Гостівар" - команда мого рідного міста, і я твердо вірю в те, що клуб проб'ється в еліту македонського футболу. Я був присутній на декількох матчах чемпіонату і побачив, що в команді дуже хороший колектив. Сподіваюся, що керівництво клубу зробить все, щоб команда мого рідного міста грала у вищому дивізіоні," - цитує слова Адміра Мехмеді "Про Динамо Київ" з посиланням на Yll Press.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Динамо" фінансує клуб рідного міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути