Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 09:43

"Динамо" посіло третє місце на турнірі Marbella Cup

У матчі за 3-е місце турніру професійних команд Marbella Cup-2013 суперником київського "Динамо" була команда "Торпедо" з міста Кутаїсі, яка поступилася путівкою у фінал іншому "Динамо", бухарестському.

Місце у воротах зайняв Максим Коваль, у захисті зі стартових хвилин вийшли Сергій Люлька, Домагой Віда, Тарас Михалик (капітан) і Тайє Тайво. У центрі поля взаємодіяли Мігел Велозу, Лукман Аруна і Денис Гармаш, на флангах атаки Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко, а на вістрі грав Адмір Мехмеді.

Першого гола довелося чекати до середини тайму. Почав атаку Аруна, класно віддавши передачу на хід Мехмеді. Швейцарець притримав м'яч і блискуче накинув у воротарський, де Ярмоленку залишалося лише переправити шкіряну сферу у порожні ворота.

Через 10 хвилин "біло-сині" подвоїли перевагу. На цей раз Мехмеді уже виступив у ролі наконечника атаки. Велозу, навісив зі штрафного, Адмір правильно вибрав позицію і точно пробив у дотик з льоту. Воротар грузинської команди лише спостерігав за красою комбінації - виручити свою команду він не зміг.

Третього гола довго чекати не довелося. На 57-й хвилині динамівці швидко розіграли штрафний, Кранчар виконав сильний простріл з правого флангу на дальній кут воротарського майданчика, де був Роман Безус, який відзначив свою появу на полі забитим м'ячем.

Через п'ять хвилин розрив у рахунку став і зовсім катастрофічним для "Торпедо". Гол забив ще один гравець, який вийшов на заміну. Кранчар, який відіграв хороший матч за збірну Хорватії, отримав м'яч на лівому фланзі, змістився в центр і чітко пробив у дальній кут. 4:0!

Гра була зроблена, і Олег Блохін провів ще кілька замін. Не дограли до кінця зустрічі обидва центральних захисники, хоча гравців їх амплуа в запасі не було. Саме це дозволило грузинській команді відквитати відразу два м'ячі.

Marbella Cup-2013. Матч за 3-е місце

"Динамо" (Київ) - "Торпедо" (Кутаїсі) - 4:2 (2:0)

Голи: Ярмоленко (26), Мехмеді (37), Безус (57), Кранчар (62) - Датунаішвілі (72), Сабанадзе (84).

"Динамо": Коваль, Люлька, Віда (Сидорчук, 58), Михалик (к) (Гармаш, 68), Тайво, Велозу (Вукоєвич, 58), Аруна (Богданов, 58), Гусєв (Безус, 46), Гармаш ( Кранчар, 33, Кравець, 76), Ярмоленко (Цуріков, 62), Мехмеді (Рубен, 46).

Попередження: Аруна (54).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" посіло третє місце на турнірі Marbella Cup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути