Ексклюзиви
неділя, 10 лютого 2013 10:44

"Ярмоленко не міг не сподобатися представникам "Реала" - Догадайло

"Ярмоленко не міг не сподобатися представникам "Реала" - Догадайло
"Динамо" не збирається продавати Ярмоленка найближчим часом ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник мадридського "Реала" Жозе Моуріньо слідкує за футболістом київського "Динамо" та збірної України Андрієм Ярмоленком. Помічники португальця Айтор Каранка та Руй Фаріа були присутніми в іспанській Севільї на товариському матчі українців з командою Норвегії. Обидва залишили стадіон, коли Михайло Фоменко замінив Ярмоленка.

"Помічники Моурінью в особі Ярмоленка побачили футболіста з певною індивідуальністю. Андрій забив гол у ворота суперника і став автором результативної передачі на Федецького. Він не міг не сподобатися представникам "Реала", - коментує Gazeta.ua український тренер і футбольний експерт Віктор Догадайло.

Думаю, його потенціал є набагато вищим. Потрібен час, щоб у діях Ярмоленка з'явилася гармонія. Адже ми пам'ятаємо, що на першій хвилині він обрізався. Це могло призвести до небезпеки біля своїх воріт.

Андрій — серйозна бойова одиниця і має розуміти, що чим далі він піде зі збірною та "Динамо", то тим більшим до нього буде інтерес з боку європейської та міжнародної футбольної громадськості.

"Реал" - це одна з найкращих команд світу. Будь-якому футболісту престижно туди потрапити. З іншого боку, якраз у складі київського "Динамо" у нього є можливість реалізувати себе і вдосконалитися. Мені здається, у такі клуби потрібно переходити у більш зрілому віці.

Кожна міжнародна гра у складі "Динамо" та збірної України йде у скарбничку Ярмоленка, щоб потім перейти в "Реал" топовим футболістом. У нас був гарний приклад Андрія Шевченка, який перейшов у "Мілан" і став лідером команди. В Ярмоленка також має наступити такий момент і час, коли він піде.

Ярмоленко, Коноплянка — це індивідуально сильні футболісти, яких потрібно вписати у командну гру, адже у кожного тренера своє бачення. Андрій та Євген готові виступати в Європі, у тому ж чемпіонаті Іспанії.

Моя особиста думка — зірки українського футболу мають прикрашати наш чемпіонат, піднімати його рівень. Приємно, що наша прем'єр-ліга, як би її не критикували, входить у топ-10 ліг світу. Можна сказати, що у нас топова першість. Молоді футболісти мають реалізувати себе в українському футболі, а далі, повірте, вони не пропадуть в Іспанії, Італії, Німеччині, Англії та Франції."

Відзначимо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що контракт Ярмоленка чинний ще два з половиною роки. Продавати його найближчим часом кияни не збираються.

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленко не міг не сподобатися представникам "Реала" - Догадайло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути