неділя, 09 травня 2021 14:24

Футбол – не робота. Данську футболістку не пускали в Швецію

Футбол – не робота. Данську футболістку не пускали в Швецію
Катрін Вейе грає на позиції захисника. Фото: Вікіпедія

Захисниця збірної Данії Катрін Вейе потрапила в неприємний інцидент на кордоні зі Швецією. Прикордонники засумнівалися в тому, що Вейе заробляє на життя, граючи в футбол, повідомляє шведська газета Sportbladet.

Футболістка данського футбольного клубу "Росенгард" перетинала датсько-шведський кордон в четвер, коли її зупинила поліція. Вона збиралася вирушити на тренування з Данії в Мальме. Тест на коронавірус вважали занадто старим, а документи на роботу взяли під сумнів. Але навіть коли Вейе показала принесені з собою документи, підписані спортивним директором клубу, яка доводили, що вона виступає за чвертьфіналіста жіночої Ліги чемпіонів, прикордонна поліція не збиралася її пропускати.

За словами Вейе, прикордонник сказав, що футбол - це не робота і їй потрібно повернутися в Данію. Футболістка розсміялася, подумавши, що це жарт. Зрештою, інший поліцейський, перевіривши документи, пропустив Вейе в країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин із георгіївською стрічкою зганьбився у "Формулі-1"

29-річна Катрін Вейе провела більше сотні матчів за збірну Данії. Вона виступала за такі клуби, як "Монпельє" і "Арсенал", а з минулого року стала важливою частиною титулованої датської команди "Росенгард".

Зараз ви читаєте новину «Футбол – не робота. Данську футболістку не пускали в Швецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути