Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2021 00:30

"Вільярреал" вийшов до фіналу Ліги Європи

"Вільярреал" вийшов до фіналу Ліги Європи
"Арсенал"не готовий грати у фіналі єврокубка. Фото: Reuters

Іспанський "Вільярреал" став другим фіналістом Ліги Європи. Підопічні тренера Унаї Емері зіграли внічию – 0:0 у Лондоні з "Арсеналом". Першу гру мінімально виграли іспанці – 2:1.

У першому таймі важко було передбачити, за рахунок чого збирається перемагати "Арсенал". Їхні суперники виглядали впевненіше в роботі з м'ячем. Відчувалася якась психологічна впевненість "Вільярреала". Якби господарям пощастило забити першими, гості знайшли би в собі сили відігратися.

Лише одна людина могла завадити іспанцям вийти до фіналу. Форвард Обамеянг двічі влучав у штангу. В першому випадку м'яч лише ковзнув по стійці із зовнішнього боку, а в другому лише дивом не залетів у сітку після невдалого стрибка голкіпера. Коли ж Обамеянга замінили, зникла вся гострота біля воріт "Жовтої субмарини".

Тренер гармашів Артета показав нам сучасного Вілліана. Вірніше те, що від нього залишилося. Грізний колись півзахисник "Шахтаря" й "Челсі" тепер нагадує про себе колишнього лише пишною шевелюрою. Жодної гострої дії від Вілліана не було впродовж останніх 10 хвилин, які йому дозволили бути на полі.

Матч показав, що "Арсеналу" дуже далеко до Суперліги. Значно далі аніж "Вільярреалу". Принаймні в нинішній Європі знайдеться десяток команд, які за грою значно переважають "гармашів". Із Суперлігою "Арсенал" спізнився років на 20, коли лондонці переживали зірковий час під керівництвом тренера Арсена Венгера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, завдяки чому "Ман Сіті" та "Челсі" вийшли у фінал Ліги чемпіонів

В іншому півфіналі "Рома" за 7 хвилин до закінчення гри вирвала перемогу в "Манчестер Юнайтед" – 3:2 й підсолодила гірку пігулку розгрому тижневої давнини. Тепер у фіналі зустрінуться "Вільярреал" і "Манчестер Юнайтед" . Англійський футбол знову довів свою силу, адже 3 із чотирьох фіналістів єврокубків представляють Англію.

Зараз ви читаєте новину «"Вільярреал" вийшов до фіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути