Ексклюзиви
понеділок, 25 серпня 2008 11:50

Футбол. 4-Nation (U-19). Українці треті

Юніорська збірна України (U-19) провела останній поєдинок на представницькому міжнародному турнірі в Ірландії. Підопічні Юрія Мороза поступилися португальцям з мінімальним рахунком - 0:1 і посіли третє місце.

Тріумфаторами стали футболісти Іспанії, які виявилися сильнішими за господарів - ірландців (2:0), у підсумку набравши максимум очок.

У зустрічі збірної України з португальськими однолітками вирішальну роль зіграв швидкий гол. На жаль, вже на 8-й хвилині пропустили його саме "синьо-жовті" після вдало розіграного кутового у виконанні суперника.

Проте підопічні Юрія Мороза не розгубились і повели активні атакуючі дії. Але вкотре нас підвела невпевнена реалізація створених моментів. Один лише Віталій Каверін мав забивати тричі. Були можливості збільшити відрив у рахунку і у Португалії, яка після забитого голу побудувала свою гру на контратаках. Зокрема, в одному з епізодів українців врятувала поперечина воріт.

До фінального свистка арбітра рахунок на табло стадіону "Фланкар Парк" так і не змінився.

Нагадаємо, що наша команда на правах господаря виступатиме у фінальній частині Євро-2009 (U-19), котра відбудеться в Донецьку та Маріуполі. Турнір в Ірландії розглядався як один з етапів підготовки до європейської першості.

Головний тренер юніорської збірної України Юрій Мороз поділився враженнями від виступу своїх підопічних:

"Ці змагання вказали нам як на позитивні зрушення у грі команди, так і на недоліки, яких, на жаль, залишається ще дуже багато. Зокрема, в нас є проблемні позиції, які треба обов"язково посилювати. Тож нам доведеться плідно зайнятися селекцією, аби знайти нових талановитих виконавців".

Україна - Португалія - 0:1
Україна: Базилевич, Вознюк, Білий, Парцванія, Максименко, Віценець (Гармаш, 68), Рибалка, Гордійчук (Морозенко, 75), Карноза, Каверін, Шевчук (Коркішко, 35).

Міжнародний турнір 4-Nation (U-19):
18 серпня: Іспанія - Україна - 3:0, Ірландія - Португалія - 0:1.
19 серпня: Ірландія - Україна - 0:1, Португалія - Іспанія - 0:1.
21 серпня: Україна - Португалія - 0:1, Ірландія - Іспанія - 0:2.

"ФФУ"

Зараз ви читаєте новину «Футбол. 4-Nation (U-19). Українці треті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути